Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Με ελλείψεις οι φάκελοι συμμετοχών στην ΕΠΟ

Με ελλείψεις οι φάκελοι συμμετοχών στην ΕΠΟ
τσολακης

Πλήρεις φάκελοι με τις δηλώσεις συμμετοχών των ομάδων της Δ' Εθνικής στο νέο πρωτάθλημα φθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΕΠΟ

Ο αριθμός των ομάδων που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους φθάνει τις 155 και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό ποιές θα εγκριθούν από την ΕΠΟ και θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.
Μία από τις ομάδες που κατέθεσε πλήρη φάκελο είναι η ΠΑΕ Χαλκίδα, το πιθανότερο όμως, είναι να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Πέρα Κλουμπ Κηπούπολης

Τον 25χρονο επιθετικό Ανδρέα Πετρίτση ανακοίνωσε η Πέρα Κλουμπ Κηπούπολης. Ο παίκτης είχε 13 γκολ με την φανέλα της Δόξα Βύρωνας στο περσινό πρωτάθλημα.

Μαρκό

Μαζικές μεταγραφές πραγματοποίησε το Μαρκό καθώς ανακοίνωσε έξι παίκτες. Πρόκειται για τους Μάκη Πινιάρα, Λεωνίδα Ναυροζίδη, Κώστα Ανδρουλιδάκη, Νίκο Κάζη, Γρηγόρη Στάλιο και Φάνη Θεοφάνους.

Προοδευτική

Τον 20χρονο δεξιό μπακ χαφ Ανδρέα Μυλωνά που πέρσι έπαιζε στον Ασπρόπυργο ανακοίνωσε η Προοδευτική.

Ολυμπιακός Λουτρακίου

Ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου τεραμτοφύλακα Σπύρου Χαλάτση.

Νίκης Πολύγυρου

Στη Νίκη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 20χρονος μεσοαμυντικός Ζαφείρης Δεληγιώργης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Κρήνης και Ποσειδώνα Καλαμαριάς.























TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ