ΕΛΛΑΔΑ

Με χατ-τρικ του Ναζλίδη, 3-0 ο Άρης τον Αγροτικό Αστέρα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Με τους Σιώπη, Μαρτίνες και Βίτορ να ξεκινούν στην ενδεκάδα και τον Ναζλίδη να δίνει ρεσιτάλ με τρία γκολ, ο Άρης επικράτησε στον Εύοσμο του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 3-0, σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Παρασκευής (7/9). (video)

Ο Άρης βρίσκεται σε ένα απόλυτα θετικό μομέντουμ στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας το 2/2 στην Super League, πιστοποιώντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Ο Πάκο Ερέρα έδωσε φανέλα βασικού σε τρία από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, τους Σιώπη, Μαρτίνες και Βίτορ. Ο Ισπανός τεχνικός έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τον Σιώπη να αγωνίζεται σα να έχει πολύ καιρό στην ομάδα, ενώ Μαρτίνες και Βίτορ έδειξαν ότι θα μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις χάρη στην τεχνική τους κατάρτιση.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ωστόσο ήταν ο Ναζλίδης, που σημείωσε χατ-τρικ, οδηγώντας τον Άρη σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 3-0. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε στο 23' με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, στο 55' με καταπληκτική προσπάθεια εκτός περιοχής και στο 57' μετά από ασίστ "πάρε - βάλε" του Βίτορ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καμπεράι στο 71'.

Photo credits: eurokinissi

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος (73′ Καμπάς), Βουτσιάς (72′ Παπανικολάου), Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Χειρίτραντας, Αμαραντίδης

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Κωνσταντινίδης, Σόουζα, Μπαγκαλιάνης, Βίτορ, Ιντζόγλου, Σιώπης, Κολάσο (77′ Σταμπουλίδης), Ναζλίδης, Μαρτίνες (78′ Καλλίδης), Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βουρνέλης, με βοηθούς τους Παπαδόπουλου και Φράγιο. Τέταρτος ο Μαρόπουλος.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ