ΑΕΚ

Με Αστέρα Βάρης η ΑΕΚ και στο βάθος... ΑΕΛ!

Με Αστέρα Βάρης η ΑΕΚ και στο βάθος... ΑΕΛ!
INTIME SPORTS

Ο Κυανός Αστέρας Βάρης θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στην 4η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, μετά τη νίκη του επί της Θύελλας Ραφήνας με 2-0. Στο βάθος ο μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΑΕΛ!

Με γκολ των Πλίτση και Κωβαίου ο Αστέρας Βάρης επιβλήθηκε με 2-0 επί της Θύελλας και προκρίθηκε στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής όπου την περιμένει η ΑΕΚ.

Ο αγώνας που θεωρείται τυπικά ο τελικός του 6ου ομίλου, θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Οι επόμενες κληρώσεις και το ραντεβού με την ΑΕΛ

Δυστυχώς όμως η κλήρωση δεν έβγαλε τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΕΛ, αλλά έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στους ημιτελικούς, εάν και εφόσον συνεχίσουν να κερδίζουν στις δύο επόμενες φάσεις.

Συγκεκριμένα, μετά τον "τελικό" με τον Αστέρα Βάρης στις 15/12, εάν και εφόσον η ΑΕΚ προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού από τον 1ο όμιλο ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Διγενή Λακκώματος. Η πρόκριση και από αυτό το νοκ άουτ ματς θα οδηγήσει σε ματς που πιθανότατα να είναι η ΑΕΛ, αν ξεπεράσει τον... ένα αντίπαλο της. Τι εννοούμε;

Η ΑΕΛ αφού το Σάββατο (16/11) νίκησε τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 1-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Κοζάνη. Το παράδοξο σε αυτή την "μονομαχία", είναι πως ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον φιναλίστ που θα προκύψει από το... ίδιο ματς.

Δηλαδή, το ΑΕΛ - Κοζάνη θα γίνει δύο φορές, με αποτέλεσμα η πρώτη αναμέτρηση να μην παίζει σημαντικό ρόλο καθώς και οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν ξανά στην 2η φάση. Στο ματς της 2ης φάσης, ο νικητής (πιθανότατα η ΑΕΛ) θα πέσει πάνω στην ΑΕΚ!

Να σημειώσουμε εδώ πως στα ημιτελικά υπάρχουν δύο ματς, το κάθε ένα στην έδρα του αντιπάλου και όπως καταλαβαίνετε, στις 22 Ιανουαρίου και στις 23 Φεβρουαρίου (ημερ/νιες των ημιτελικών) θα υπάρξει έντονο χρώμα Superleague στις διοργανώσεις της Γ' Εθνικής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ