ΠΑΟΚ

Με Άριας και 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΟΚ

Με Άριας και 20 παίκτες η αποστολή του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "δικεφάλου" για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας. Ποιους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Λάσλο Μπόλονι και ποιους άφησε εκτός.

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (18/12) απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε τα 20 ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα με τους "μαυραετούς".

Από την αποστολή κόπηκε ο Χαλκιάς, παρότι προπονήθηκε κανονικά, ενώ επίσης για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν και οι Σπαντάσιο και Τσουκαλάς.

Ακόμη, εκτός έμεινε ο τραυματίας Παπάζογλου, ενώ ο επίσης τραυματίας Κοντρέρας, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του εξασφάλισε άδεια και μετέβη στη Χιλή για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μητέρα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής: Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Άριας, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου του ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ