ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Με απουσίες για την πρόκριση ο Πανθρακικός

Με απουσίες για την πρόκριση ο Πανθρακικός
Πανθρακικός πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός ταξίδεψε με αρκετές απουσίες - τόσο λόγω τραυματισμών όσο και λόγω... Super League - στα Χανιά με στόχο την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Τελικός" είναι τόσο για τον Πανθρακικό όσο και για τα Χανιά η αναμέτρηση της Πέμπτης στην Κρήτη για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προκριθεί, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ήδη αποκλειστεί.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει θέσει ως στόχο την πρόκριση για την ομάδα της Κομοτηνής, αλλά δεν θα το κάνει εις βάρος των υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Πέραν των τραυματιών Λαδάκη και Φερνάντεθ, εκτός έμειναν οι Μεχία, Ίγκορ και Ντιγκινί προκειμένου να πάρουν ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια της Super League.

Ο Πανθρακικός, εξάλλου, την Κυριακή φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου: Πασχαλάκης, Τζελέπης,Παπαγεωργίου, Ζδράβος-Ρίζος, Μελίσσης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Σέτι, Ροτζέριο, Χασομέρης, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χαβίτο.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ