Με απουσίες στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Αστέρας

ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Με ελλείψεις θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αστέρας καθώς ο Στάικος Βεργάτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φούντα, Δημούτσο, Κοσίσκι και Αλόκο ενώ άφησε εκτός και τον Μπαντή.
Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στην Αθήνα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (27/1) για το Κύπελλο Ελλάδος ο Αστέρας. Οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους δίνει ελπίδες για πρόκριση στο δεύτερο ματς.
Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Φούντα που είναι τραυματίας όπως επίσης και τους Δημούτσο, Κοσίσκι, Αλόκο. Ο νεαρός προπονητής δεν συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του τους Τριανταφυλλόπουλο και Μπαντή.
Η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Καπετάνο, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Γιαννούλη, Λούι, Γκόιαν, Ντουντού, Μάσα, Τσοκάνη, Μπερτόγλιο, Κουρμπέλη, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Γκρόσιο και Γιάννου.