ΒΕΡΟΙΑ

Με αποστολή ανάγκης η Βέροια

Με αποστολή ανάγκης η Βέροια
Βέροια EUROKINISSI SPORTS

Το ρόστερ μετά τις αποχωρήσεις είναι λειψό, ο Τόνι Κάλβο πηγαίνει Ισπανία λόγω ενός προσωπικού προβλήματος και ο Θωμάς Γράφας βγάζει 18άδα ανάγκης για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ.

Η Βέροια πηγαίνει στη Λάρισα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της εξ' αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΛ, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας καταστρώνει τα πλάνα του με αποστολή... ανάγκης.

Το ρόστερ παραμένει... λειψό μετά τις αποχωρήσεις - αναμένονται προσθήκες - ενώ ο Ισπανός ακραίος, Τόνι Κάλβο, ήταν να ταξιδέψει εσπευσμένα στην πατρίδα του για να διευθετήσει ένα προσωπικό του πρόβλημα, αλλά λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί θα το πράξει μετά το ματς που ακολουθεί. Ο Θωμάς Γράφας θα συμπεριλάβει αρκετά νέα πρόσωπα (κι από την Κ20) στην αποστολή, προκειμένου να συμπληρώσει 18άδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Βέροια πηγαίνει στη Λάρισα για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια κομβική αναμέτρηση για τη συνέχεια της σεζόν, καθώς σε περίπτωση που φύγει με τη νίκη θα έχει βάλει από κάτω της δύο ομάδες στη μάχη για την παραμονή στη Super League.

Photocredits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ