ΗΡΑΚΛΗΣ

Με Αγρίτη και Μάρτος

Με Αγρίτη και Μάρτος
Αγρίτης

Μπορεί να υπολογίζει στους Αγρίτη και Μάρτος ο Πεντράθα για το ματς με τον Πανσερραϊκό

"Είμαι καλά και έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι της πρεμιέρας", δήλωσε ο Αγρίτης που εν όψει της πρεμιέρας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό έδωσε το σύνθημά του λέγοντας: "Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη".

Σύνθημα εν όψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει για τον Ηρακλή την Κυριακή φρόντισε να δώσει πριν την χθεσινή απογευματινή προπόνηση της ομάδας και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους τόνισε πως η διοίκηση τους πιστεύει και ότι θα είναι στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

Όσο για την σημερινή πρωινή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κι όπως αναμενόταν στην διάρκειά της ο Πεντράθα έδειξε σημάδια της βασικής ενδεκάδας που προτίθεται να παρατάξει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό. Παρών και ο Γερμανός Ντένις Επστάιν που επέστρεψε από την πατρίδα του όπου βρέθηκε στο πλευρό της γυναίκας του για την γέννηση του γιου τους.

Κατά τα άλλα η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία κάλεσε τον Ενέα Κολίτσι για τους Προκριματικούς Αγώνες της Εθνικής Ελπίδων της χώρας με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Κροατίας (05/09) και του Αζερμπαϊτζάν (10/09). Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να απουσιάσει κατά το διάστημα 1-11/09.

Τέλος η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την WIND και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2008-2009 ευχαριστώντας την εταιρεία για τη συνέχιση της εμπορικής σχέσης τους και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που περιβάλλει αυτήν τη συνεργασία.







TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ