ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 3 "νέους" η Ιταλία

Με 3 "νέους" η Ιταλία
Έμβλημα

Ο Μαρσέλο Λίπι κάλεσε στην εθνική για πρώτη φορά τους Μάρκο Μότα, Σαλβατόρε Μποκέτι και Τζιαμπάολο Πατσίνι

Εκπλήξεις έκρυβε ο Μαρσέλο Λίπι στις επιλογές του για τις αναμετρήσεις με Μαυροβούνιο και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.
Ο εκλέκτορας της "σκουάντρα ατζούρα" κάλεσε για πρώτη φορά τον Μάρκο Μότα της Ρόμα, τον Σαλβατόρε Μποκέτι της Τζένοα και τον Τζιαμπάολο Πατσίνι της Σαμπντόρια.

Οι 23 παίκτες παίκτες που κλήθηκαν από τον Λίπι για τα παιχνίδια με Μαυροβούνιο (28 Μαρτίου) και Ιρλανδία (1 Απριλίου), είναι οι:

Τερματοφύλακες

Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Γιουβέντους), Μάρκο Αμέλια (Παλέρμο), Μόργκαν Ντε Σάνκτις (Γαλατασαράι).

Αμυντικοί

Σαλβατόρε Μποκέτι (Τζένοα), Φάμπιο Καναβάρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζιόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Αντρέα Ντοσένα (Λίβερπουλ), Αλεσάντρο Καμπερίνι (Φιορεντίνα), Φάμπιο Γκρόσο (Λιόν), Μάρκο Μότα (Ρόμα), Τζιανλιούκα Ζαμπρότα (Μίλαν).

Μέσοι

Ματέο Μπρίγκι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Πασκουάλε Φότζια (Λάτσιο), Ρικάρντο Μοντολίβο (Φιορεντίνα), Άντζελο Παλόμπο (Σαμπντόρια), Σιμόνε Πέπε (Ουντινέζε), Αντρέα Πίρλο (Μίλαν).

Επιθετικοί

Αντόνιο Ντι Νατάλε, Φάμπιο Κουαλιαρέλα (Ουντινέζε), Βιτσέντζο Ιακουίντα (Γιουβέντους), Τζιαμπάολο Πατσίνι (Σαμπντόρια), Τζιουζέπε Ρόσι (Βιγιαρεάλ).



















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ