ΟΦΗ

Με 19 παίκτες στον Βόλο

Γκουλής

Χωρίς τους Βλόνταρτσικ, Οργκανίστα, Ακότο και Μανούσο, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Γκουλής στην τελευταία προπόνηση κράτησε “κλειστά χαρτιά” του, ενώ θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του από το άγχος δεν τους μίλησε για το παιχνίδι.

Πάντως, στην προπόνηση το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετικό και όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να κρίνει πολλά τόσο από πλευράς βαθμών όσο και ψυχολογίας.



Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές αφήνοντας εκτός τους τραυματίες Βλόνταρτσικ, Οργκανίστα, Ακότο καθώς και τον άρρωστο Μανούσο.



Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Κιάσσος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Ογκουνσότο, Κοκκκινάκης, Μπούρμπος, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Πόποβιτς, Χαραλαμπάκης, Μπερτίν, Κωνσταντινίδης, Νατσούρας, Πίτσος, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης και Καρακατσάνης.




Απολαύστε ζωντανά την Β’ Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τετάρτη 31/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Κέρκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ