NBA

Μαζούλα για Γκουαρδιόλα: "Είναι φοβερό που μπόρεσε να μοιραστεί λίγη από τη σοφία του μαζί μου"

Ο προπονητής των Σέλτικς, Τζο Μαζούλα
Ο προπονητής των Σέλτικς, Τζο Μαζούλα © 2024 CHARLES KRUPA / AP IMAGES

Ο Τζο Μαζούλα αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα για το ήθος, τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του και αναφέρθηκε στη φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει.

Ο Πεπ Γουαρδιόλα βρέθηκε στην Βοστώνη την Παρασκευή (7/6) και παρακολούθησε το Game 1 των NBA Finals ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μάβερικς, ενώ συναντήθηκε και με τον Τζο Μαζούλα, με τον οποίο είχαν ολιγόλεπτη στιχομυθία.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Game 2 με τους Μάβερικς, ο προπονητής των Σέλτικς αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Ισπανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, τον οποίο κι αποθέωσε.

"Γνωριζόμαστε κάτι περισσότερο από 1,5 χρόνο. Πάντα τον θαύμαζα και ήθελα να μάθω γι' αυτόν λόγω του τρόπου με τον οποίο φερόταν.

Η ταπεινοφροσύνη, η χαρά, το πάθος και η εργασιακή ηθική που κουβαλά. Η σχέση που έχει με τους παίκτες του και προφανώς η επιτυχία του και η αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Εκτιμώ πολύ τη σχέση μας και κάθε φορά που είμαστε μαζί. Μαθαίνει συνεχώς. Είναι υπέροχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που είναι τόσο επιτυχημένος να θέλει απλώς να γίνει καλύτερος και να θέλει να συνεχίσει να μαθαίνει.

Και μου αρέσει αυτό που είναι ως άνθρωπος. Είναι ένας τύπος με τεράστιο χαρακτήρα και εκτιμώ τη σχέση μας, με έχει κάνει πολύ καλύτερο. Νομίζω ότι ο τρόπος που ζει και κάνει την 'τέχνη' του μιλάει από μόνος του.

Είμαι πολύ ευγνώμων και θα ήθελα να πιστεύω ότι κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο. Είναι φοβερό που ήταν εδώ (στο Game 1).

Είναι φοβερό που μπόρεσε να μοιραστεί λίγη από τη σοφία του μαζί μου και που μπορούσα να περάσω χρόνο μαζί του".

TAGS NBA NBA FINALS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ