ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί Μελισσανίδης και Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ

Μαζί Μελισσανίδης και Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος κάθισαν μαζί για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, κάθισε μαζί με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στις δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Αλαφούζος έφτασε λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ και αμέσως οδηγήθηκε στο μπουθ όπου ήδη βρίσκονταν οι Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς.

Άλλωστε, στο ΟΑΚΑ άνοιξε μόλις ένα μπουθ και έτσι οι τέσσερις άντρες είδαν μαζί το ματς.

Στο ουσιαστικό κομμάτι, ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν κατ' ιδίαν τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και να ανταλλάξουν απόψεις για τις αντιδράσεις από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Κοινή διαπίστωση τους αποτελεί ότι οι κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών τους φανερώνουν τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει. Αυτό συμβαίνει επειδή για πρώτη φορά το αντίπαλο δέος είναι εξίσου δυνατό και κυρίως, αποφασισμένο να τραβήξει το σχοινί μέχρι να σπάσει...

Επίσης, επαναβεβαίωσαν τη βούληση τους να συνεχίσουν να εκθέτουν το παρασκήνιο στο άθλημα και να πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την διερεύνηση των ανοιχτών δικαστικών υποθέσεων, όπως τα στημένα και η εγκληματική οργάνωση.

Η επικοινωνίας τους είναι διαρκής και διενεργείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η επιλογή τους να αναδείξουν και δημόσια τη συμμαχία που έχει δημιουργηθεί, δείχνει ότι θέλουν να καταστήσουν σαφή την πρόθεση τους και την παρουσία τους από εδώ και στο εξής.

Μαζί Μελισσανίδης και Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS
Μαζί Μελισσανίδης και Αλαφούζος στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ