ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυροπάνος: Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στη Γουέστ Χαμ, σύμφωνα με το Sky Sport

Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 | 24 Μαρτίου 2023
Ο Ντίνος Μαυροπάνος με τη φανέλα της Εθνικής σε ματς κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024 | 24 Μαρτίου 2023 @2023 JOAO MATOS/AP IMAGES

Σύμφωνα με το Sky Sport Γερμανίας, ο Ντίνος Μαυροπάνος πέρασε χωρίς πρόβλημα τις ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να υπογράψει στη Γουέστ Χαμ.

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνο από την Στουτγκάρδη στη Γουέστ Χαμ. Ενώ φαίνονταν όλα κλεισμένα, ο δημοσιογράφος Σαντί Αουνά έγραψε την Δευτέρα (21/8) πως ο διεθνής στόπερ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ τόνισε πως οι συζητήσεις των δύο ομάδων τίθενται σε νέα βάση.

Ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δημοσιογράφος του Sky Sport Γερμανίας, φρόντισε να τον διαψεύσει με tweet του. Ανέφερε συγκεκριμένα πως ο Ντίνος Μαυροπάνος πέρασε τις εξετάσεις και θα υπογράψει κανονικά στην Γουέστ Χαμ.

Τα σφυριά θα πληρώσουν στην Στουτγκάρδη 20 εκατομμύρια ευρώ, συν πέντε εκατομμύρια μπόνους. Από την πλευρά του ο Μαυροπάνος θα υπογράψει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα έως το 2028.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ