ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μαυροπάνος: Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για τη μετακόμιση από την Στουτγκάρδη στη Γουέστ Χαμ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος
Ο Ντίνος Μαυροπάνος INTIME SPORTS

Η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στη Γουέστ Χαμ δεν ολοκληρώνεται άμεσα, αφού τέθηκαν νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευση των δύο πλευρών. Οι νέοι όροι και οι ιατρικές εξετάσεις.

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου από την Στουτγκάρδη στη Γουέστ Χαμ, δεδομένου πως δημοσίευμα της Δευτέρας 21 Αυγούστου κατέστησε σαφές πως το deal δεν έχει κλείσει ακόμη.

Για την ακρίβεια, ο Σαντί Αουνά ανέφερε σε πρώτο χρόνο πως ο διεθνής στόπερ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, δίχως όμως να ξεκαθαρίσει ποια η φύση του προβλήματος που εντοπίστηκε από το επιτελείο του αγγλικού συλλόγου. Την ίδια ώρα, με tweet που έκανε λίγα λεπτά αργότερα, εξήγησε πως δεν έχουμε (τουλάχιστον προς το παρόν) ναυάγιο στις συζητήσεις των δύο ομάδων, αλλά μια νέα βάση ως προς αυτές.

Τουτέστιν, πως οι δύο σύλλογοι επαναδιαπραγματεύονται τους όρους και τον τρόπο προκειμένου να μετακομίσει ο Ντίνος Μαυροπάνος από τη Γερμανία στην Αγγλία.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, τα σφυριά είχαν συμφωνήσει να δώσουν στη Στουτγκάρδη το ποσό 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε επιλογή του Τιμ Στάιτεν, νέου τεχνικού διευθυντή των "σφυριών", ο οποίος κατείχε τον ίδιο ρόλο τα τελευταία χρόνια σε Βέρντερ και Λεβερκούζεν, με συνέπεια να έχει ιδία άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ