ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας: "Δύσκολη περίοδος"

Μαυρίας: "Δύσκολη περίοδος"
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα και να μην δώσει το δικαίωμα στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να φύγει νικητής από το "Γεντί Κουλέ" σύμφωνα με τον Χάρη Μαυρία. Ο διεθνής άσος του Τριφυλλιού υποστήριξε ότι οι πράσινοι έκαναν λάθη που στοίχισαν τη νίκη και κυρίως δεν κράτησαν τον έλεγχο όσο θα έπρεπε μετά το γκολ που σημείωσε ο ίδιος.

Από την πλευρά του ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε για το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα και υποστήριξε ότι θα ήθελε να συνδυαστεί με νίκη επί του ΟΦΗ.

Χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαυρίας υποστήριξε στις δηλώσεις του:

«Ήμασταν άτυχοι γιατί προηγηθήκαμε δύο φορές αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Από κει και πέρα, μετά και τη δεύτερη ισοφάριση του ΟΦΗ δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι γιατί δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Πιστεύεις ότι δεν εκμεταλλευτήκατε το καλό σας πρώτο ημίχρονο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε την κυκλοφορία, προηγήθηκε και γενικά είχε το μομέντουμ του αγώνα;
«Σαφώς και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς, γιατί όπως είπατε είχαμε την υπεροχή. Τελικά όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Αφού ήμασταν μπροστά στο σκορ έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό δεν το καταφέραμε και έτσι ήρθε η ισοφάριση».

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ;
"Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο όντως. Πιστεύω ότι όλοι παίκτες, ειδικά στην προπόνηση, προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για την ομάδα και ελπίζω στη συνέχεια να βγει αυτή η δουλειά και να βελτιωθούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά».

Χουχούμης: "Πιο χαρούμενος αν νικούσαμε"

Ο Διαμαντής Χουχούμης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στον ΟΦΗ έχοντας αρκετά καλή απόδοση και δείχνοντας δείγματα του ταλέντου του.

Ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του αν και θα ήταν πιο ευχαριστημένος αν είχε συνοδευτεί από το διπλό σε μια δύσκολη έδρα όπως την χαρακτήρισε.

Διαμαντή ντεμπούτο σήμερα. Μια σημαντική στιγμή για την καριέρα σου. Συμφωνείς;
«Ναι. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος αν και θα ήμουνα ακόμη περισσότερο αν καταφέρναμε να κάνουμε τη νίκη σε αυτή την έδρα».

Ήσουν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού. Δεν περιορίστηκες στα αμυντικά σου καθήκοντα...
«Έτυχε να βγάλω εγώ τη σέντρα. Σίγουρα προσπαθώ να βοηθάω, να δίνω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ».

Πως βλέπεις την πορεία του Παναθηναϊκού; Δεν κερδίσατε. Αρκετές ισοπαλίες, ακόμη μια απόψε, αν και βρεθήκατε δυο φορές να προηγείστε...
«Η αλήθεια είναι ότι αγωνιστήκαμε σε μια δύσκολη έδρα. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Προηγηθήκαμε δύο φορές και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Δυστυχώς φέραμε ισοπαλία».

Πιστεύεις ότι μπορούσατε να είχατε καθαρίσει το παιχνίδι από το α΄ ημίχρονο, διότι στο β΄ ημίχρονο δώσατε χώρους στον ΟΦΗ...
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το α΄ ημίχρονο. Είχαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν το κάναμε και έγινε αυτό που έγινε».

Επόμενο παιχνίδι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Πως βλέπεις τη συνέχεια;
«Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω το σημερινό. Πάμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ μέσα στην έδρα μας».

Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
«Να συνεχίσω την σκληρή δουλειά, όπως κάνω, για να μπορεί να με εμπιστεύεται ο κ. Φερέιρα, να με ξαναβάλει μέσα και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ