ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ματζουράκης: "Τα παιδιά προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο"

Ματζουράκης: "Τα παιδιά προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί πολύ από την αρχή της σεζόν και τόνισε ότι η Καλλονή χρειάζεται 38 βαθμούς για να σωθεί.

Μία νίκη στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια χρειάζεται η ΑΕΛ Καλλονής για να εξασφαλίσει την παραμονή της, άφησε να εννοηθεί ο Γιάννης Ματζουράκης, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Αναστασίου και στη δουλειά του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ήττα και την κακή απόδοση: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος σαν ομάδα από το ξεκίνημα που είχε κάνει στο πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει επίπεδο και με τη δουλειά του Αναστασίου και με την αλλαγή προσώπων που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να πω ότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά τόπο έπιασαν τα δικά μας λάθη στην αρχή του ματς. Τα παιδιά προσπάθησαν, δεν έχω παράπονο. Είχαμε πολλές αλλαγές όπως, και ο Παναθηναϊκός. Κάναμε προσπάθεια, δεν τα καταφέραμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν η Καλλονή έχει εξασφαλίσει την παραμονή στη Superleague: «Δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Πρέπει να συγκεντρώσουμε 38 βαθμούς για να είμαστε λίγο πιο σίγουροι».

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ