ΙΝΤΕΡ

Ματσάρι: "Έπρεπε να σπάσω τα αποδυτήρια"

Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri
Jonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Torino ( Italia )Sport CalcioJuventus vs. Napoli - Serie A Tim 2012/2013 - Juventus StadiumNella foto: L'allenatore del Napoli Walter MazzarriJonathan Moscrop / LaPresse20 10 2012 Turin ( Italy )Sport SoccerJuventus versus SSC Napoli - Italian Serie A Soccer League 2012/2013 - Juventus StadiumIn the Photo: Napoli coach Walter Mazzarri LAPRESSE

Ο Βάλτερ Ματσάρι εμφανίστηκε εκνευρισμένος στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία της Ίντερ με την Μπολόνια. Χαρακτήρισε άτυχους τους "νερατζούρι".

Η Ίντερ σε ένα ακόμα ματς απογοήτευσε με την εμφάνιση της. Οι "νερατζούρι" ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπολόνια και για τέταρτο παιχνίδι έμειναν μακριά από τη νίκη ενώ παρέμειναν στην πέμπτη θέση της Serie A.

Ο Ματσάρι εμφανίστηκε απογοητευμένος και παράλληλα εκνευρισμένος για την ισοπαλία και το χαμένο πέναλτι του Μιλίτο, το πρώτο που κέρδισε η Ίντερ την φετινή σεζόν.

" Χάνουμε ξεκάθαρες ευκαιρίες και χάσαμε το μοναδικό πέναλτι που πήραμε την φετινή σεζόν. Ίσως επειδή μετά από πολύ καιρό πήραμε πέναλτι δεν έχουμε συνηθίσει και μας φάνηκε παράξενο.

Ήταν λογικό να το χτυπήσει ο Μιλίτο καθώς αυτός είναι ο βασικός μας εκτελεστής και είχε φρέσκα πόδια. Δεν θα έλεγα ότι ήμασταν άτυχοι αλλά τα γεγονότα δεν μας ευνόησαν.

Το πρώτο γκολ πέρασε μέσα από πολλά πόδια των παικτών ενώ το δεύτερο επειδή γλίστρησε ο Ρολάντο. Είναι η περίοδος που κάθε λάθος το πληρώνουμε. Αναλύουμε και διορθώνουμε τα λάθη μας στην προπόνηση, αλλά δεχόμαστε αυτά τα περίεργα γκολ.

Στην Βερόνα φώναξα στους παίκτες μου στο ημίχρονο για να μην χάσουν την συγκέντρωση και την ένταση στο παιχνίδι τους. Κερδίσαμε.

Μετάνοιωσα που είπα στους παίκτες να μείνουν ψύχραιμοι και ότι έχουν τον έλεγχο. Έπρεπε να σπάσω τα αποδυτήρια.

Αν κάποιος έβλεπε τα παιχνίδια της Ίντερ από την αρχή της σεζόν θα νόμιζε ότι αξίζουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Αν κάποιος δει τα παιχνίδια τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές θα νομίσει ότι δεν αξίζουμε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι επιστήμη και μία δυνατή ομάδα μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ