ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ματίας Πογκμπά: "Ο Πολ έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε μάγια για να μην τραυματιστεί"

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020 © 2021 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Με νέο VIDEO στα social media επιτέθηκε ο Ματίας Πογκμπά στον αδερφό του και σταρ της Γιουβέντους, Πολ, καταγγέλλοντας πως ο Γάλλος διεθνής έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε μάγια, ενώ υποστήριξε πως κινδυνεύει η ζωή του.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστές τα αδέρφια Πογκμπά, Ματίας και Πολ, έχει όπως φαίνεται πολλά κεφάλαια ακόμα. Οι αποκαλύψεις του Ματίας Πογκμπά κατά του αδελφού του σταρ της Γιουβέντους δεν σταματούν εδώ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο νέο VIDEO που δημοσίευσε στα social media τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του κινδυνεύουν, τονίζοντας πως ο Γάλλος διεθνής θέλει να τον δει είτε στη φυλακή είτε νεκρό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση με τα μάγια, αναφέροντας πως όλα αυτά τα χρόνια έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε αυτά, προκειμένου να μην τραυματιστεί.

"Παρατηρώ ότι πολλοί άνθρωποι και μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη αποφασίσει ότι τα λόγια του Πολ είναι η απόλυτη αλήθεια χωρίς καν να το ελέγξουν. Ναι, το ξέρω, κάποιοι γελούν με την αλήθεια, λόγω του ότι είναι φανατικοί με τον Μεγάλο Πολ Πογκμπά, και για άλλους υπάρχει μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο που έχει σημασία. Εκεί πραγματικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για την εκούσια τύφλωση.

Όσα λέει ο Πολ έχουν σκοπό να σπιλώσουν με λάσπη το όνομά μου. Ο κόσμος θυμώνει και με κατηγορεί για προδοσία χωρίς να ξέρει τίποτα. Εάν ο μεγάλος αδερφός αναγκάστηκε να μιλήσει δημόσια επειδή κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του ή την ελευθερία του λόγω του ότι ο μικρός αδερφός τον θέλει είτε νεκρό είτε στη φυλακή, τότε ο μικρός δεν είναι που έχει προδώσει τον μεγάλο αδερφό!; Ή είναι λιγότερο σοβαρό, επειδή είναι ένας σταρ κι εγώ ένας κανονικός άνθρωπος και εγώ θα πρέπει να πεθάνω στη σιωπή;! Φυσικά σε κάποιους θα άρεσε, αλλά συγγνώμη, δεν συμφωνώ. Κάντε το αν θέλετε, αλλά εγώ δεν το θέλω.

Ο μόνος τρόπος να επιβιώσω είναι να αποκαλύψω τα ψέματά του και την απάτη του. Γι' αυτό αποκάλυψα τη μαγεία του, γιατί αυτό που έχει σημασία εδώ δεν είναι αν έπιασε ή όχι ή αν το πιστεύεις ή όχι, αλλά δείχνει την κακία του ατόμου, επειδή αυτές οι πρακτικές είναι για να κάνεις κακό πράγματα, στόχος είναι βλάψουν.

Λοιπόν, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, παλεύω για τη ζωή μου και της οικογένειάς μου. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει μια οικογένεια που πονάει και κινδυνεύει εξαιτίας του αδερφού μου που λόγω χρημάτων και δόξας έχει χάσει την έννοια της πραγματικότητας.

Ο Πολ αρνήθηκε ότι καταφεύγει σε μάγους. Γιατί λοιπόν στους ερευνητές το παραδέχθηκε; Ο Πογκμπά είπε στην αστυνομία ότι είχε ήδη πληρώσει έναν μάγο από το περιβάλλον του για να τον προστατεύει από τραυματισμούς και για να προστατευτεί από τραυματισμούς χρειάζεται να πληρώσει εκατομμύρια ευρώ σε αυτόν τον μάγο όλα αυτά τα χρόνια. Και οι ανακριτές και οι Αρχές μπορούν εύκολα να το επαληθεύσουν αυτό.

Επιτέλους, κάντε λίγη υπομονή, έρχεται η αποκάλυψη των ψεμάτων και η δική μου εκδοχή των γεγονότων. Για όλους όσους με υποστηρίζουν, όλους όσους με γνωρίζουν πραγματικά, μείνετε μαζί μου, χρειάζομαι τη στήριξή σας. Θα δείτε, η αλήθεια θα βγει στο φως. Πιστέψτε ότι έχω δίκιο. Ξέρετε πολύ καλά ποιος είμαι", κατέληξε ο Ματίας, με την υπόθεση Πογκμπά να απέχει πολύ από το τέλος της.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ