ΜΠΑΓΕΡΝ

Ματέους για Μπάγερν και Κέιν: "Δεν ξέρω αν αξίζει 100 εκατ. ευρώ ένας παίκτης που είναι σχεδόν 30"

Ο Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αγγλίας
Ο Κέιν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Αγγλίας 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Λόταρ Ματέους επέκρινε τη διοίκηση της Μπάγερν για τα 100 εκατ. ευρώ που είναι πιθανό να ξοδέψει για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν παίκτη που είναι 29 χρονών.

Η Μπάγερν είναι έτοιμη να "θυσιάσει" τον Σαντιό Μανέ για 20 εκατ. ευρώ στην καλοκαιρινή προσφορά για να μπορέσει να δώσει στην Τότεναμ τα τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ που ζητά για τον Χάρι Κέιν.

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου και των Βαυαρών, Λόταρ Ματέους, σχολίασε το ποσό που σκέφτεται να ξοδέψει ο σύλλογος για τον αρχηγό της Αγγλίας, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για έναν παίκτη που είναι 29 χρονών.

"Ο Κέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, μια μηχανή γκολ. Είναι έξυπνος, τρέχει, είναι καλός στον αέρα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι τα 100 εκατ. ευρώ είναι μια καλή τιμή για έναν παίκτη που είναι σχεδόν 30 ετών" δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Αν είχαν ανανεώσει τον Λεβαντόβσκι για τρία χρόνια, δίνοντάς του αύξηση, θα ξόδευαν λιγότερα. Πέρασε μια ανικανοποίητη χρονιά στο Μόναχο και θα ξόδευε λιγότερα από όσα σκόπευε να ξοδέψει τώρα για τον Κέιν".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ