CHAMPIONS LEAGUE

Ντι Ματέο: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ντι Ματέο: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"
JOHN SIBLEY

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο πιστεύει στην πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Μπαρτσελόνα.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της Τσέλσι επί της Μπαρτσελόνα και το προβάδισμα πρόκρισης των Άγγλων δηλώνει ο προπονητής των "μπλε" Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι παίκτες του είχαν αποφασιστικότητα και ικανότητα να εκμεταλλευτούν την μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε στο παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Ήταν σχεδόν τέλειο. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνεις πολλά στην άμυνα και να είσαι αποτελεσματικός στην επίθεση όταν θα σου δοθούν οι ευκαιρίες. Οι παίκτες μου έδειξαν αποφασιστικότητα και κουράγιο να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα. Ήταν μία συνολική νίκη και έδωσαν τον καλύτερου τους εαυτό.

Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε τις ευκαιρίες για το γκολ και ο Ντρογκμπά ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Οι πιθανότητες για την πρόκριση είναι μοιρασμένες.

Υπάρχει ποιότητα στην Τσέλσι. Έχουν εμπειρία, φιλοδοξία και κίνητρο για να αποδείξουν ότι ακόμα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με εντυπωσιάζουν οι παίκτες μου κάθε φορά που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μία μεγάλη νύχτα για τον σύλλογο. Είναι καλό που δεν δεχτήκαμε γκολ και πάμε στον επαναληπτικό με ένα καλό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ