ΤΣΕΛΣΙ

Μάτα: "Με τον Μουρίνιο μπορώ να βελτιωθώ"

Μάτα: "Με τον Μουρίνιο μπορώ να βελτιωθώ"

Στόχος του Χουάν Μάτα είναι να βρεθεί στο Μουντιάλ και θα κάνει τα πάντα ώστε να πείσει τον Μουρίνιο και να κερδίσει θέση βασικού στην Τσέλσι.

O Χουάν Μάτα πιστεύει ότι η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί στην καριέρα του.

Ο 25χρονος Ισπανός δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, την φετινή σεζόν παρότι πέρσι είχε ψηφιστεί ως ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι.

Ο Μάτα εμφανίζεται αποφασισμένος να αλλάξει την γνώμη που έχει ο Πορτογάλος γι' αυτόν και να κερδίσει ξανά την θέση του στην βασική 11αδα.

" Θα παίξω όπου μου πει ο Μουρίνιο. Είμαι νέος και έχω περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να κάνω ακριβώς ότι έκανα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε αν είσαι αριστέροπόδαρος βελτίωσε το δεξί σου.

Πρέπει να βελτιωθώ επίσης στον αμυντικό τομέα. Το να είναι κάποιος τέλειος ποδοσφαιριστής είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου προσπαθώ να βελτιώνομαι.

Ο Μουρίνιο πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσει. Κάθε προπονητής θα πρέπει να βοηθάει τους παίκτες του να βελτιώνονται. Είναι δουλειά του να βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παικτών του.

Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερη για μένα αλλά μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα. Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που αναλύει τα πάντα και όχι μόνο στην Τσέλσι. Είναι προπονητής που του αρέσει η ένταση και η πίεση. 'Έχουμε εννέα μήνες μέχρι το Μουντιάλ και πιστεύω στον εαυτό μου περισσότερο από ποτέ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ