ΤΣΕΛΣΙ

Μάτα: "Έχει κατακτήσει τα πάντα ο Μουρίνιο"

Μάτα: "Έχει κατακτήσει τα πάντα ο Μουρίνιο"

Ο Χουάν Μάτα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί στην Τσέλσι με τον Ζοζέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς στον κόσμο.

"Ο Ζοζέ είναι ένας από τους καλύτερους. Έχει κατακτήσει τα πάντα σε κάθε χώρα που δούλεψε, σε Πορτογαλία, Ιταλία, στην Αγγλία και στην Ισπανία", δήλωσε ο Ισπανός άσος στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της Τσέλσι στο Σεντ Λούις, ενόψει των δύο αγώνων της με τη Μάντσεστερ Σίτι σε αμερικανικό έδαφος.

"Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα συμβεί αλλά εάν έρθει, είναι καλοδεχούμενος επειδή είναι ένας από τους κορυφαίους. Η Τσέλσι θέλει πάντα να είναι στην κορυφή και νομίζω ότι αν έρθει, θα είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα τον έχουμε".

Ο Μάτα, ο οποίος πρόσφατα αναδείχτηκε Κορυφαίος Παίκτης της Τσέλσι για δεύτερη σερί σεζόν, μίλησε επίσης για την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στο "Μπερναμπέου".

"Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Θα πρέπει να είσαι εκεί για να καταλάβεις τι γίνεται. Αυτό που ξέρω είναι πως η Ρεάλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος με πολλή πίεση πίσω τους και δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Μάτα: "Έχει κατακτήσει τα πάντα ο Μουρίνιο"

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αν έρθει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα για αυτόν, για να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Να σημειωθεί πως η Τσέλσι θα παίξει το πρώτο ματς με την Τσέλσι στο "Busch Stadium", έδρα των St. Louis Cardinals, την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων της Premier League θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο στο "New York's Yankee Stadium".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ