VIRAL

Master Chef: Ο Κουτσόπουλος πανηγυρίζει στην οροφή του πούλμαν για το Κύπελλο του Πανιωνίου το 1998

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην οροφή του πούλμαν του Πανιωνίου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην οροφή του πούλμαν του Πανιωνίου YOUTUBE

Ο κριτής του Master Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, πως όχι μόνο συμμετείχε στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Πανιώνιο του 1998, αλλά ανέβηκε και στην οροφή του πούλμαν. (VIDEO)

Η αγάπη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Πανιώνιο είναι γνωστή. Αυτό που δεν ήταν γνωστό, μέχρι και χθες, ήταν η συμμετοχή του και μάλιστα ως... πρωταγωνιστή στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998 στο ποδόσφαιρο.

Ο κριτής του Master Chef, κατά τη διάρκεια μίας δοκιμής ενός πιάτου στο επεισόδιο της Δευτέρας... προκλήθηκε από έναν διαγωνιζόμενο, ο οποίος τον "απείλησε" ότι μπορεί να συναντηθούν κάποια στιγμή στο γήπεδο, με τον Κουτσόπουλο να του δίνει "πληρωμένη απάντηση".

"Εμένα βρήκες; Έχεις δει μία κλασική φωτογραφία που κυκλοφορεί από το Κύπελλο του 1998 στην Πλατεία; Με έναν τύπο με κόκκινο μπουφάν που είναι πάνω στο πούλμαν;", με τον διαγωνιζόμενο να του απαντά: "Ξέρω πως είσαι κάπου εκεί κοντά" και τον Κουτσόπουλο να τον διορθώνει λέγοντάς του "όχι κάπου εκεί κοντά, εγώ είμαι αυτός πάνω στο πούλμαν".

Θυμηθείτε το μεγάλο αφιέρωμα του SPORT24 στον Πανιώνιο:

TAGS VIRAL ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ