ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι"

Ο Μασούρας στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ο Μασούρας στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας δήλωσε στο Olympiacos TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ πως είναι σημαντικό η ομάδα του να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Ο Γιώργος Μασούρας με δηλώσεις του στο Olympiacos TV τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα και στόχος της να είναι έτοιμη όταν θα έρθουν τα παιχνίδια απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα:

"Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα: "Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ