ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας: "Μου βγήκε να δείξω το σήμα, δεν μπορώ να πω αν είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής"

Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μασούρας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ σε ερώτηση για το αν είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, απάντησε πως δεν μπορεί να πει εκείνος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Γιώργος Μασούρας ρωτήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού αν είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής απαντώντας πως δεν μπορεί να πει εκείνος. Επίσης, σχολίασε και τον πανηγυρισμό στο γκολ του, όπου έδειξε το σήμα στη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα

Για τον πανηγυρισμό του: "Ήταν εκδήλωση της στιγμής, η οποία μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν σκέφτομαι από πριν τι θα κάνω αν βάλω γκολ. Μου βγήκε να δείξω το σήμα και τελειώνει εκεί".

Για την προετοιμασία μετά το ματς με την Άιντραχτ: "Έπρεπε να ξεκουραστούμε. Τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαφορετικά. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Μια ήττα ποτέ δεν κάνει καλό στην ψυχολογία. Πρέπει να διαχωρίζουμε τις διοργανώσεις. Είναι κοντινά τα παιχνίδια. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους".

Για το αν είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής: "Αυτό δεν μπορώ να το πω εγώ. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, η οποία μου δίνει τη δυνατότητα να δουλεύω σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, οπότε το μόνο που κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ