ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασούρας για τις εμφανίσεις του στην Κωνσταντινούπολη: "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά"

Ο Μασούρας τρέχει με την μπάλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τους ομίλους του Europa League.
Ο Μασούρας τρέχει με την μπάλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας σε ερώτηση για τις εμφανίσεις του στην Κωνσταντινούπολη ανέφερε γελώντας πως του αρέσουν τα σιροπιαστά και αυτό είναι το μυστικό του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Ο Γιώργος Μασούρας σε ερώτηση απ' την COSMOTE TV για το τι παθαίνει στην Πόλη (είχε σκοράρει και κόντρα στην Μπασάκσεχιρ) απάντησε ότι του αρέσουν τα σιροπιαστά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Τικίνιο, ενώ ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε θέση οδηγού στους στόχους που έχουν τεθεί απ' την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούρα

Για το τι συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη όπως και για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: "Μου αρέσουν πολύ τα σιροπιαστά και χθες στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά, αυτό είναι το μυστικό".

Για το ματς: "Είχαμε αμυντική προσήλωση σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου. Κάναμε όλοι εξαιρετική δουλειά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο μας, όπως σχεδιάζαμε απ' την αρχή".

Για Τικίνιο: "Είναι συγκυριακό το ότι είμαι μέσα στα γκολ στο ξεκίνημα των αγώνων και μαζί με τον Τικίνιο κιόλας. Μπήκε δυνατά ο Τικίνιο στη σεζόν. Το θέλει πολύ και αυτός, το θέλουμε κι εμείς. Τυχαίνει να συνεργαζόμαστε, θα μπορούσε στη θέση του να ήταν και ο Ελ Αραμπί όπως έκανε πάντα".

Για το πού αφιερώνει το γκολ: "Στους συμπαίκτες μου που κατέθεσαν την ψυχή τους και είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που έχουμε βάλει απ' την αρχή της σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ