EURO 2016

Μασούρας: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε"

EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EURO 2020 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο τακτικό κομμάτι και τόνισε ότι οι διεθνείς δεν έπαιξαν όπως έπρεπε στο ματς με την Ιταλία και αυτό εφερε την ήττα. Τι δήλωσαν οι Ζέκα, Μπαρκας και Δώνης.

Το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο με τρία γκολ για την Ιταλία, με την Εθνική σε πλήρη αποσύνθεση, έφεραν την ήττα (0-3). Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στην τακτική συμπεριφορά που είχε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στο ματς.

Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής δήλωσε: "Δεν ήμασταν αυτοί, που έπρεπε να είμαστε. Δεν ανταποκριθήκαμε τακτικά ο καθένας στο ρόλο του. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, το πώς το προσεγγίσαμε. Για αυτό και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι".

Σε ερώτηση για το ματς με την Αρμενία είπε: "Ξέραμε, ότι έπρεπε να κερδίσουμε την Αρμενία και πριν από αυτό το ματς. Πρέπει να έχεις ρεαλιστικούς στόχους. Θέλουμε να πάρουμε το ματς με την Αρμενία, να σηκώσουμε κεφάλι και να αφήσουμε αυτή την κακή εικόνα πίσω".

Ο Ζέκα δήλωσε για το ματς με την Ιταλία, αλλά και για τον αγώνα με την Αρμενία: "Εμείς περιμέναμε άλλο παιχνίδι. Η Ιταλία ήταν καλύτερη από εμάς και άξιζε τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε και να αλλάξουμε για το επόμενο παιχνίδι. Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ήταν κακή εμφάνιση από την ομάδα, αλλά πρέπει να αλλάξουμε. Εγώ προσπάθησα να πάρω τη μπάλα από τον Ζορζίνιο. Δεν τα κατάφερα, έγινε μια κόντρα και δεχτήκαμε το γκολ. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Αρμενία. Πρέπει να κερδίσουμε όχι στα λόγια, αλλά στο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μπάρκας δήλωσε: "Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Η Ιταλία είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας πίεσε πολύ. Στα αποδυτήρια προσπαθήσαμε να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, μόνο να δούμε τι έφταιξε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και ελπίζω να είναι μαζί μας και στη συνέχεια".

Ο μεγάλος άτυχος, Τάσος Δώνης, μίλησε στο OPEN μετά τον αγώνα για τον τραυματισμό του: "Η μαγνητική έδειξε μια θλάση πρώτου βαθμού, σε δέκα μέρες θα είμαι έτοιμος, απλά θα λείψω και από το επόμενο παιχνίδι".

Για τον αγώνα με την Ιταλία και το αν έμοιαζε με εκείνο με τη Βοσνία, αλλά και τη μάχη με την Αρμενία: "Ήταν δύσκολο ματς η Ιταλία έχει μεγάλους και ποιοτικούς παίκτες. Μπήκαμε νωθρά στο ματς, η Ιταλία το εκμεταλλεύτηκε και δεχθήκαμε τρία γκολ. Στο δεύτερο οι αντίπαλοί κατέβασαν ρυθμό.Διαφορετικό το ματς στην Ζένιτσα. Όταν χάνεις από την Βοσνία μπορείς να το ανατρέψεις, αλλά όχι απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα με την Αρμενία όπου και πρέπει να κερδίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ