ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μασάντο: "Ματς ζωής ή θανάτου με Μονπελιέ"

Μασάντο: "Ματς ζωής ή θανάτου με Μονπελιέ"
INTIME SPORTS

Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Μονπελιέ την Τρίτη στο "Καραϊσκάκης" (6/11, 21:45) μίλησε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν έκρυψε την ευτυχία του για ο γεγονός πως πέτυχε το πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και αναδείχθηκε MVP.

Ικανοποιημένος από το γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε ο MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ Πάουλο Μασάντο, τονίζοντας πως παίζει όπου του ζητήσει ο προπονητής.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε επίσης και στην δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση με την Μονπελιέ, χαρακτηρίζοντάς την ζωής ή θανάτου. Αναλυτικά:

"Είμαι ευτυχισμένος για το γκολ που πέτυχα, προσπαθούσα πάρα πολύ για να τα καταφέρω, το πέτυχα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλος ο κόσμος ξέρει τι θέση που αγωνίζομαι, εγώ είμαι διατεθειμένος να παίξω όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου και να βοηθάω την ομάδα.

Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από την ισοπαλία με τον Άρη κι έπρεπε να μπούμε δυνατά στον αγώνα", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και συνέχισε υποστηρίζοντας πως η αναμέτρηση της Τρίτης (6/11) με τη Μονπελιέ είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τους ερυθρόλευκους.

"Είναι σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο κάτι που το είδαμε και στη Γαλλία. Προερχόμαστε από τρία-τέσσερα παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα και είναι λογικό να υπάρχει μια κόπωση στο παιχνίδι μας.

Ο αγώνας με τη Μονπελιέ, είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς, θα πρέπει να ξεχάσουμε την κούραση. Είναι ένα ματς ζωής ή θανάτου. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί".

Μανωλάς: "Παίρνουν ευκαιρίες οι Έλληνες"

"Στην εποχή της κρίσης που ζούμε, βλέπουμε πως αρκετοί Έλληνες παίρνουν ευκαιρίες και αυτό είναι καλό. Τα νέα παιδιά δείχνουν τι αξίζουν και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό γεγονός. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έπαιξε πάρα πολύ κλειστά όπως όλες δηλαδή οι αντίπαλοί μας στην έδρα μας. Ο ΟΦΗ έπαιζε με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα, όμως αφού καταφέραμε και ανοίξαμε το σκορ στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα", τόνισε αρχικά ο Μανωλάς και συνέχισε αναφερόμενος στη συνεργασία του με Κοντρέρας και Σιόβα:

"Έχω καλή συνεργασία και με τον Πάμπλο, έτσι και με τον Δημήτρη. Είναι αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συμμετοχές στην Εθνική, έχει παίξει τόσα χρόνια στον Πανιώνιο βασικός. Το θέμα είναι να μην τρώμε γκολ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον".

Για την Εθνική ομάδα, ο 21χρονος άσος τόνισε: " Μακάρι κάποια στιγμή να καταφέρω και γω με σκληρή δουλειά να κερδίσω την κλήση μου στην Εθνική ομάδα από τον Σάντος, αυτό άλλωστε είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή".

Όσον αφορά την επερχόμενη κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Μονπελιέ, ο νεαρός στόπερ των ερυθρολεύκων υποστήριξε τα εξής: "Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την νίκη που μας εξασφαλίζει την τρίτη θέση και μας κρατάει ζωντανούς στον αρχικό μας στόχο, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ