ΑΡΗΣ

Μασάδο: "Τιμή μου που συμμετείχα σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης"

Μασάδο: "Τιμή μου που συμμετείχα σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης"
INTIME SPORTS

Ο Μανουέλ Μασάδο δήλωσε ικανοποιημένος που έλαβε μέρος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως παρά τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι.

" Είναι μεγάλη τιμή για μένα να λαμβάνω μέρος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έγινε κάτω από μεγάλη ένταση. Ηταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε ισορροπία. Μπορεί να μην είχε γκολ αλλά πιστεύω άρεσε λόγω του πάθους των παικτών.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ λογικά αφού έπαιζε στην έδρα του διατήρησε την πρωτοβουλία. Εμείς παρουσιαστήκαμε καλύτεροι στο δεύτερο μέρος", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Αρη και συνέχισε λέγοντας:

" Σύμφωνα με το πλάνο μας όσο περνούσε χρόνος θέλαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικοί αλλά δυστυχώς οι αναγκαστικές αλλαγές με τον τραυματισμό του Νέρι δεν μας το επέτρεψαν. Η δική μου άποψη είναι ότι υπάρχει ισορροπία στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει μέσα στην κάθε ομάδα μια στεναχώρια ότι θα μπορούσε να το διεκδικήσει".

Συνέχισε λέγοντας:

Για τα δοκάρια του ΠΑΟΚ: " Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος ανακτήσαμε την ισορροπία. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικές ευκαιρίες αλλά όταν ανακτήσαμε την ισορροπία φτάσαμε με αξιώσεις στην περιοχή. Από εμάς έλειπε η τελική πάσα, ίσως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε αυτό εκεί να μην παρατηρούνταν τόσες επεμβάσεις του δικού μας τερματοφύλακα".

Για τα ατού του ΠΑΟΚ: " Είχαμε παρατητήσει τον αντίπαλο. Εχει ενδιαφέροντες παίκτες στο κέντρο. Από τα πόδια του Γκαρσία και του Λάζαρ περνάει όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Επρεπε να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες για αυτό κλήθηκε ο Παπαζαχαρίας να περιορίσει τον Γκαρσία".

Για τους τραυματισμούς του Καστίγιο και του Γιαννιώτα: " Το επόμενο 48ωρο θα φανεί, ακόμη είναι νωρίς".

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην Τούμπα: " Οπως είπα υπήρχε η κατάλληλη ατμόσφαιρα για τοπικό ντέρμπι. Το επίπεδο με αφήνει ικανοποιημένο. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν γκολ αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρον ματς με το πάθος που παρουσίασαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο".

Για το πρόγραμμα που έχει ο Αρης μπροστά του: " Εχουμε δύσκολα παιχνίδια με όλες τις ομάδες που είναι μπροστά από εμάς στην βαθμολογία. Παίρνουμε βαθμούς αλλά θέλουμε να βρούμε την δυναμική μας και να φτάνουμε σε νίκες. Οταν ανέλαβα ήμασταν οκτώ βαθμούς από την ζώνη και τώρα είμαστε οκτώ από τη ζώνη των πλέι οφ. Θεωρώ ότι αν βελτιωθούμε θα κάνουμε δυναμικό τερματισμό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ