EUROPA LEAGUE

Μαρτυρία δύο γυναικών για τα επεισόδια!

Μαρτυρία δύο γυναικών για τα επεισόδια!

Οι δύο γυναίκες-φίλες του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέθεσαν σε κροατική ιστοσελίδα τη θλιβερή εμπειρία τους.

Ο Έλληνας πρέσβης εξήγγειλε στους "ασπρόμαυρους" φίλους δρακόντεια μέτρα περιφρούρησης μέχρι να φύγουν από το Ζάγκρεμπ, ώστε να τους κάνει να νιώσουν πιο ασφαλής.

Η Αναστασία Παγώνη και η Στέλλα Στυλιανού, οι δύο γυναίκες-φίλες του ΠΑΟΚ οι οποίες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το μεσημέρι της Τρίτης (14/12 χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και κατέθεσαν αυτό που βίωσαν σε ιστοσελίδα της Κροατίας.

Η Αναστασία Παγώνη περιέγραψε το γεγονός ως εξής: "Ξαφνικά άρχισε να καίγεται το λεωφορείο κι γέμισε με καπνό. Αρχίσαμε να βγαίνουμε έξω. Δεν δεχτήκαμε σωματική επίθεση. Μόλις πέταξαν τους πυρσούς μέσα, έφυγαν τρέχοντας".

Η Στέλλα Στυλιανού από την πλευρά της είπε: "Βγήκαν από τους θάμνους και μας επιτέθηκαν. Πλησίασαν στα λεωφορεία και μας επιτέθηκαν. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε την Κροατία, για την οποία έχουμε ακούσει μόνο καλά πράγματα. Δεν περιμέναμε να ζήσουμε κάτι τέτοιο".

Στο ξενοδοχείο τους οι δυο γυναίκες

Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν, στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει να διαμείνουν. Ο άντρας που τραυματίστηκε στην επίθεση, ο τρίτος τραυματίας δηλαδή, βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ με πρόβλημα στο χέρι, χωρίς όμως ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ.

Επίσκεψη από τον πρέσβη

Ο Έλληνας πρέσβης του Ζάγκρεμπ επισκέφθηκε του φίλους του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο όπου μένουν και τους ενημέρωσε ότι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Κροατία θα υπάρχει αυστηρή περιφρούρηση και δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα κατά τη μετακίνηση τους τόσο στην πόλη, όσο και στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν για να φτάσουν στο "Μαξιμίρ".

Τα μέτρα ήδη είναι δρακόντεια έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν φρουροί που περιπολούν γύρω από το κτίριο, ενώ διενεργούνται ανακρίσεις για να διευκολυνθεί το έργο της Κροατικής Αστυνομίας, ώστε να εντοπιστούν οι χούλιγκαν που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ