ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Υπήρχε διαιτητής με λάθος κρίση, δεν ήταν δίκαιος σε αποφάσεις του"

Μαρτίνς: "Υπήρχε διαιτητής με λάθος κρίση, δεν ήταν δίκαιος σε αποφάσεις του"
PRINTSCREEN

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ εξέφρασε τα παράπονά του για τον διαιτητή, τονίζοντας πως είχε λάθος κρίση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον διαιτητή του αγώνα τονίζοντας πως είχε λανθασμένη κρίση και δεν ήταν δίκαιος σε αποφάσεις του σε στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν το μυστικό κρύβεται στις επιθετικές αλλαγές: "Όχι το μυστικό είναι πως ήμασταν αποτελεσματικοί στις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Σήμερα όμως το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να σκοράρει, ευτυχώς ήμασταν εμείς αυτοί. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως ποτέ δεν παίζει για να χάσει και ειδικά στο γήπεδό της. Δεν είχαμε την ένταση και την απόδοση, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Για το πρόβλημα στο ανασταλτικό κομμάτι: "Χρειάζεται περισσότερη υπομονή με αντιπάλους με ποιότητα και δύναμη, όπως η ΑΕΚ. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω κατοχή, ώστε να μην επιτρέπουμε στην ΑΕΚ τις μεταβιβάσεις και ατομικά λάθη. Σαν τρίτο υπήρχε ένα διαιτητής με λάθος στην κρίση του και δεν ήταν δίκαιος στις αποφάσεις του για τις στατικές φάσεις. Όλα αυτά τα τρία έκαναν επικίνδυνο το ματς. Έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί".

Για το εάν σκέφτεται το αήττητο πρωτάθλημα: "Φυσικά. Γιατί ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Δεν σκεφτόμαστε την κατάκτηση με ρεκόρ αλλά θέλουμε να νικήσουμε όλα τα ματς. Είναι παιχνίδια που δεν θα είναι εύκολα για εμάς αλλά θέλουμε τη νίκη σε όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ