ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Υπερήφανος για την αφοσίωση των παικτών"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του φετινού Champions League, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να εξάρει τη θέληση και την αποφασιστικότητα των παικτών του μέσω από ανάρτησή του στο Instagram.

Το 1-0 επί της Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανέβασε τον Πέδρο Μαρτίνς σε μία ιδιαίτερα τιμητική κορυφή, αφού έγινε ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις περισσότερες ευρωπαϊκές νίκες (15), ωστόσο για τον Πορτογάλο το ρεκόρ αυτό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού πάνω από όλους και από όλα μπαίνει η ομάδα.

Και φυσικά οι παίκτες που εφαρμόζουν στο χορτάρι αυτά που τους διδάσκει, με τον 50χρονο τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία τους απέναντι στην Μαρσέιγ και τον τρόπο που μόχθησαν για το τρίποντο και να τους αποθεώνει μέσω των social media.

"Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε", ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Μαρτίνς, ο οποίος και αυτός δικαιώθηκε απόλυτα για την πίστη του στην ομάδα, που φάνηκε από το γεγονός πως έβαλε στο φινάλε τους Φορτούνη και Χασάν για να κυνηγήσει τη νίκη και δεν αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ