ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Βλέπω βελτίωση, να δουλέψουμε πάνω στις αντίπαλες αντεπιθέσεις"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φορτούνα
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φορτούνα INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα τόνισε πως είδε βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε στους τομείς που οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό των ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε την αισιοδοξία του, καθώς όπως είπε βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται. Παράλληλα τόνισε πως απαιτείται δουλειά πάνω στις αντίπαλες αντεπιθέσεις, αλλά και στο υψηλό πρέσινγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Παρόμοιο με το χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες διαφορές. Είδα θετικά πράγματα στο α' μέρος και ενδιαφέροντας στο β'. Αν και δεχθήκαμε το γκολ, να δουλέψουμε όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά να συνεχίσουμε".

Τι θέλει να δει να βελτιώνεται: "Να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνα μας είναι ψηλά. Επίσης όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ένα μπλοκ, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, είναι λογικό δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε,. έχουμε χρόνο μπροστά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ