ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, τίποτα δεν είναι τελειωμένο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για το Europa League.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά από την ήττα του Ολυμπιακού απ' την Άρσεναλ (3-1) τόνισε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο διαιτητής έπρεπε να αναλύσει περισσότερο τη φάση του 2-1 των κανονιέρηδων.

Ο Ολυμπιακός έχει να ανέβει ένα βουνό ενόψει της ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League, αφού ηττήθηκε 3-1 από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην Cosmote TV μετά από το τέλος της αναμέτρησης. Εκεί, τόνισε ότι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Μπα.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να αναλύσει καλύτερα τη φάση του 2-1 της Άρσεναλ, ενώ ολοκλήρωσε δηλώνοντας ότι τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το παιχνίδι: "Καταρχάς είχαμε ελπίδα ότι θα ξεκινήσει ο Μπα, το προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν τα κατάφερε. Γυρίσαμε τον Εμβιλά στην άμυνα και αυτό άλλαξε την ισορροπία της ομάδας. Έκανε την ομάδα να μπει χωρίς αυτοπεποίθηση. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα κατάφερε να κρατήσει την ισορροπία. Είχαμε λιγότερες, αλλά καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Τα πήγαμε καλύτερα μετά την ισοφάριση. Θα μπορούσαμε σκοράρουμε δεύτερο γκολ με τον Αραμπί. Μετά το δεύτερο η Άρσεναλ απέκτησε αυτοπεποίθηση και πέτυχε το 1-3. Σκορ που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα".

Για τη φάση του δεύτερου γκολ: "Ήταν μία από τις αποφάσεις του διαιτητή που επηρεάστηκε από τις αντιδράσεις του αντιπάλου. Οι αποφάσεις ήταν υπέρ της υποτιθέμενης μεγαλύτερης ομάδας. Θα έπρεπε να την αναλύσει περισσότερο, όμως τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι μας".

Για το επόμενο παιχνίδι: "Στο μυαλό μας τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα πάμε στο Λονδίνο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας. Στο μυαλό μας δεν έχει τελειώσει τίποτα, παρόλο που τα πράγματα είναι δύσκολα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ