ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα /28-4-2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα /28-4-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο του σχόλιο μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε στο παιχνίδι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της 22/5 ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος στο πρώτο του σχόλιο στην κάμερα της COSMOTE TV έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του μέχρι τον τελικό.

Τι κρατάει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Πραγματικά ένα ωραίο παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το παιχνίδι που έκαναν. Παίξαμε την Κυριακή με την ΑΕΚ και είχαμε λίγο χρόνο για αποθεραπεία ενώ πολλοί παίκτες μας κάνουν Ραμαζάνι. Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε όλες και να ήταν διαφορετικό το σκορ".

Για τον τελικό που θα γίνει στις 22 Μαίου, με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη πρωταθλητής και πόσο εύκολο είναι να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του: "Δεν είναι εύκολο αλλά έχουν την εμπειρία όπως και με την ΑΕΚ που είχαμε μια εικόνα όμορφη έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ της φανέλας που φοράμε. Και να πάμε μέχρι τον τελικό που άξια βρισκόμαστε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ