ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του Σεμέδο, τον περιμένουμε να επιστρέψει στις προπονήσεις"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με τον Άρη
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό με τον Άρη PHOTO CREDITS: INTIME

Πεπεισμένος για την αθωότητα του Ρούμπεν Σεμέδο, μετά την κατηγορία για ομαδικό βιασμό 17χρονης που αντιμετώπισε, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη και να δηλώνει πως περιμένει τον συμπατριώτη του στις προπονήσεις της ομάδας.

O Ρούμπεν Σεμέδο πέρασε δύσκολα το τελευταίο διάστημα καθώς αντιμετώπισε κατηγορίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης ωστόσο μετά από την ολοκλήρωση των καταθέσεων όλων των εμπλεκομένων πλευρών, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αντί εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ και πήρε ξεκάθαρη θέση μιλώντας στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον περιμένουν να επιστρέψει στις προπονήσεις και ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αμφιβολίας για την αθωότητά του.

"O Σεμέδο θα γυρίσει στις προπονήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τον περιμένουμε πολύ σύντομα. Φυσικά τον περιμένουμε και θα τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθήσει τον εαυτό του και σαν επαγγελματίας να ενσωματωθεί στην ομάδα και να υπερασπιστεί την εικόνα του Ολυμπιακού. Σαν παίκτης είναι εξαιρετικός και πολύ χρήσιμος για εμάς μέσα στα αποδυτήρια.

Περιμένουμε να επιστρέψει, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για την αθωότητα του. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμένουμε να ακούσουμε τις αποφάσεις και τις απαντήσεις για το θέμα του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς για τον Σεμέδο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ