ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ατομικά λάθη, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στα ατομικά λάθη στην ήττα (0-2) από την Πόρτο και υποστήριξε ότι το ματς με τους δράκους αντικατοπτρίζει τη συνολική πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα (0-2) από την Πόρτο αλλά προκρίθηκε στους "32" του Europa χάρη στη νίκη της Σίτι (3-0) επί της Μαρσέιγ.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στα ατομικά λάθη στην ήττα (0-2) από την Πόρτο και υποστήριξε ότι το ματς με τους δράκους αντικατοπτρίζει τη συνολική πορεία του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση.

"Το σημερινό ματς αντικατοπτρίζει την πορεία στη φάση των ομίλων. Λάθη, ατομικά λάθη, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Εκτό από τα ματς της Μάντσεστερ Σίτι, τα υπολοιπα ήταν ισορροπημένα. Δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα και αυτό στοίχισε.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την επόμενη φάση του Europa League. Να εμφανιστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και καλύτερη φυσική κατάσταση.

Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Μας συνέβησαν διάφορα σε αυτή τη φάση, είναι προβλήματα που πρέπει να βρίσκουμε λύσεις", υποστήριξε στην Cosmote TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ