ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Όλοι πείστηκαν ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, η συμμετοχή του Εμβιλά με τον Παναθηναϊκό θα κριθεί το επόμενο 48ωρο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του τη σπουδαία νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, έχει στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας το πόσο σημαντικοί είναι οι βαθμοί στο πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε ότι η κατάσταση του Εμβιλά θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 στο Europa League μετά τη θριαμβευτική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (0-3) το βράδυ της Πέμπτης (30/9) και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής (3/10, 20:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην κάμερα της NOVA υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεχάσει το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα και έχουν επικεντρωθεί στο αιώνιο ντέρμπι, τονίζοντας ότι οι βαθμοί του πρωταθλήματος είναι εξίσου σημαντικοί, προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη δήλωση του Μασούρα ότι τα γλυκά που κατανάλωσε ήταν και το αν θα καθιερωθεί πριν από τα δύσκολα ματς: "Κανονικά ο Ερνάνι δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα και ιδιαίτερα τις παραμονές των αγώνων και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθόλου. Ωστόσο, κάποιες φορές γίνονται κάποιες εξαιρέσεις και αυτή η φορά ήταν μία από αυτές. Το βράδυ πριν τον αγώνα μας είχε κάποια παραδοσιακά γλυκά".

Για τη συγκίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και το μήνυμα που έδωσε στους παίκτες: "Ότι ήταν πολύ ευτυχισμένος κι αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε πετύχει στις φετινές διοργανώσεις. Από τη στιγμή αυτοί σχεδόν όλος ο κόσμος έχει πειστεί για ότι λέω εδώ και καιρό. Ότι η ομάδα δηλαδή, έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και ότι θα είναι πολύ δυνατή. Απλά χρειαζόταν λίγο χρόνο να βρει ξανά τον εαυτό της. Πραγματικά ήταν σημαντικό, αλλά αυτό ήταν ένα παιχνίδι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Η νίκη με τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ήδη παρελθόν κι όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πολύ σημαντικοί οι βαθμοί για να συνεχίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε με νίκες, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία".

Για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο ντέρμπι: "Θα γίνει μία εκτίμηση των παικτών και θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια ανησυχία γιατί έχουμε πάρα πολλούς παίκτες στο ρόστερ μας που μπορούν να συμμετέχουν. Επομένως, έχουμε λύσεις και εναλλακτικές. Όσον αφορά τον Εμβιλά έχουμε 48 ώρες ακόμα για να εκτιμήσουμε την κατάστασή του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ