ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Βινάγκρε έπρεπε να γίνει αλλαγή, στέκομαι στο κακό πρώτο ημίχρονο"

Ο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Μαρτίνς στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο "Γ. Καραϊσκάκης" EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την απόφασή του να κάνει αλλαγή στο ημίχρονο τον Βινάγκρε, απέφυγε να σταθεί στα τέσσερα γκολ που έβαλε στον Βόλο ο Ολυμπιακός και επεσήμανε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 4-1 επί του Βόλου, ο ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε: "Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι. Γενικά στα πρώτα 20 λεπτά δεν αντιμετωπίσαμε σωστά το παιχνίδι. Στο 2ο μέρος είχαμε δυσκολίες με έναν αντίπαλο που έχει καλές μεταβιβάσεις. Το σκορ του αγώνα δεν δείχνει τη διαφορά των δύο ομάδων. Αυτό στο οποίο στέκομαι είναι η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο".

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά το πρώτο ημίχρονο:

"Όχι κάτι συγκεκριμένο. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Ότι δεν έπρεπε να παίξουμε όπως στο πρώτο μέρος. Στο πρώτο μέρος έγιναν πολλά λάθη. Μπήκαμε άσχημα και έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό".

Για την αλλαγή του Βινάγκρε:

"Ήταν αλλαγή που έπρεπε να γίνει. Δεν ήταν καλή η ομάδα. Είχαμε χάσει και τον δεξιό μας μπακ (Ντρέγκερ) και έπρεπε να βρούμε σταθερότητα. Βάλαμε τον Μάριο που μπορεί να δώσει σταθερότητα και το έκανε".

Για τον Τιάγκο Σίλβα:

"Ο Τιάγκο είναι ένας παίκτης που μας δίνει θετικές απαντήσεις. Είναι μία πολύ καλή λύση καθώς ανταποκρίνεται σωστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ