ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Τσούμιτς έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 2-1 μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσούμιτς και την εικόνα του στα τελευταία δύο φιλικά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο τέταρτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, με πρωταγωνιστή τον Τσούμιτς. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μίλησε με καλύτερα λόγια για τον Τσούμιτς, τονίζοντας πως με τις εμφανίσεις του έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Στην προετοιμασία δουλεύεις για πολλά πράγματα. Σήμερα νιώσαμε την κούραση αλλά αντιδράσαμε σωστά. Η προετοιμασία είναι για όλη τη χρονιά. Δουλεύουμε πάνω στον χαρακτήρα μας και δείχνουμε χαρακτήρα".

Για τα δύο τελευταία φιλικά: "Και στο χθεσινό ματς που είχαμε το 3-0 και ήταν δύσκολο είδαμε αντίδραση. Δείχνουν οι παίκτες πως παλεύουν και ειδικά οι νέοι το πόσο προσπαθούν. Τους κοιτάμε και εάν το αποτέλεσμα είναι καλό θα πάρουν τις ευκαιρίες τους".

Για τον Τσούμιτς: "Μπήκε πάρα πολύ καλά. Ο Τσούμιτς μας έδωσε μία πολύ καλή απάντηση. Σήμερα και χθες ήταν πολύ καλός και έδειξε ότι θέλει να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ