ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ο Κάιπερς εντυπωσιάζει, απαραίτητος ο Μπρούνο"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είχε άγχος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Κάιπερς και Μπρούνο.

Μετά τη νίκη (2-0) κόντρα στον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

"Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια".

Για τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς:

"Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει".

Για τον Κάιπερς:

"Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει σήμερα. Γενικά δουλεύει αρκετά και εντυπωσιάζει. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον".

Για τον Μπρούνο για δεξιό μπακ:

"Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ