ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Λατρεύω τον Ολυμπιακό, είμαι πολύ δεμένος με την ομάδα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσέ | 25 Νοεμβίου 2021
Ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσέ | 25 Νοεμβίου 2021 EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων του Ολυμπιακού τόνισε ότι λατρεύει τους ερυθρόλευκους και είναι αρκετά δεμένος με την ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του Ολυμπιακού σε video στο Instagram. Εκεί τόνισε ότι αγαπάει πολύ τους ερυθρόλευκους και τη δεδομένη στιγμή είναι δεμένος με την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο επίσημος Ολυμπιακός διαψεύδει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς για την Αλ Νασρ, παρά το δημοσίευμα του Goal Σαουδικής Αραβίας για συνάντηση το πρωί της Κυριακής. Ούτως ή άλλως έχει ήδη γίνει μια πρώτη κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για τον Ολυμπιακό: "Λατρεύω την Ελλάδα. Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Λατρεύω να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από τότε που ήρθα με υποδέχθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθω την Ελλάδα τη δεύτερη χώρα μου".

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: "Για να το πούμε με μία λέξη, επειδή έχουμε πολλές ερωτήσεις να απαντήσουμε, αυτή είναι το πάθος. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι".

Για τη σχέση του με τον Ολυμπιακό: "Τα πράγματα εξελίσονται στη ζωή μας, δεν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού. Με τα χρόνια αγάπησα την ομάδα, τα πράγματα έγιναν πιο έντοντα και πιο δυνατά. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ δεμένος με τον Ολυμπιακό".

Για γκολ που του έχει μείνει: "Το γκολ του Εμβιλά στη Λαμία.Δεν ήταν το πιο σημαντικό αλλά ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ".

Για τις πιο σημαντικές νίκες του στον Ολυμπιακό: "Τρεις είναι οι πολύ σημαντικές νίκες που έχω γιορτάσει περισσότερο. Με Μίλαν, με Κράσνονταρ και η εκτός έδρας νίκη με Άρσεναλ".

Τι λείπει από τη Super League: "Οι καλές ομάδες κάνουν ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Πρέπει να δοθεί βάρος από τις ακαδημίες. Όσο πιο ποιοτικοί παίκτες, τόσο πιο ποιοτικές ομάδες και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στο κομμάτι αυτό".

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ