ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Καμαρά και Ζινκερνάγκελ μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Σλάβια Πράγας
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στη Σλάβια Πράγας EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας πως είχε δύο διαφορετικά μέρη. Στη συνέχεια μίλησε για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι μία ομάδα πολύ καλή με εμπειρία. Παίξαμε καλά, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς, με δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε η τελευταία πάσα. Με τις αλλαγές στο β' μέρος ήταν διαφορετικό, είδαμε διαφορά στον ρυθμό".

Για Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: "Ο Αμπουμπακάρ παίζει ψηλά και στα άκρα, ο Φίλιπ κυρίως αριστερά και ως 10άρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Αμπουμπακάρ ήρθε χθες το βράδυ αργά, ο Ζινκερνάγκελ πριν από τρεις-τέσσερις μέρες. Είναι δύσκολη προετοιμασία γι' αυτούς γιατί ήρθαν πιο μετά στην προετοιμασία. Είναι παίκτες που μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Θέλουν δουλειά ακόμη. Ο Καμαρά έκανε μία προπόνηση το πρωί και μάλιστα σκληρή, γιατί δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα. Θέλουν χρόνο ακόμη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ