ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήταν μία δίκαιη νίκη, είμαι ευχαριστημένος για όλους τους παίκτες"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι παρά το μεγάλο εύρος της νίκης του Ολυμπιακού στην Τουρκία, το ματς με την Φενέρμπαχτσε είχε δυσκολίες, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών του.

Ικανοποιημένος, όχι μόνο από την εντυπωσιακή εμφάνιση των Μασούρα - Τικίνιο αλλά και από όλους τους παίκτες που βρέθηκαν στο χορτάρι του Σουκρού Σαράτσογλου και έβαλαν το λιθαράκι τους για το θριαμβευτικό 3-0 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο φινάλε του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι έως τώρα. Δεν ξέραμε φυσικά το εύρος της νίκης. Τα νούμερα δείχνουν ένα εύκολο ματς, ήταν όμως δύσκολο το ματς. Αν δεν είχαμε βάλει το γκολ τις στιγμές που έπρεπε, το ματς θα ήταν διαφορετικό. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, η Φενέρ μας πίεσε σε όλες τις γραμμές. Ήταν μία δίκαιη νίκη".

Για την ενδεκάδα: "Με πάρα πολύ δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι η Φενέρ θα ακούσε πίεση. Χρειαζόταν ένας παίκτη σαν τον Μπα, παραόλο που ξέραμε ότι δεν ήταν η θέση του. Χρειαζόματαν κάποιον που θα αντισταθεί, έναν παίκτης με τα χαρακτηριστικά του. Είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο γι' αυτή την επιλογή, παρόλο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλους παίκτες".

Για Τικίνιο - Μασούρα: "Είναι ευχάριστο για προπονητή να έχει τετοιους πονοκεφάλους, δεν είναι μόνο αυτοί. Όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα χρησιμοποιηθούν. Ο Τικίνιο βρίσκεται σε καλύτερη φάση, είμαι ευχαριστημένος για όλους τους παίκτες"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ