ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Ήταν δύσκολο όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό, έπρεπε να ανακτήσω τις δυνάμεις μου"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλκμααρ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του τόνισε πως η αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, υποστηρίζοντας πως ύστερα από τόσα χρόνια στην ομάδα έπρεπε να ανασυγκροτηθεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, παρευρέθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Scouting στην Πόρτο, όπου αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το μέλλον του μετά την αποχώρησή του από το Λιμάνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι το να φύγει από τους ερυθρολεύκους ήταν δύσκολο, τονίζοντας ότι έπρεπε να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

"Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του ελληνικού και του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και στην Ελλάδα είναι χειρότερο από ό,τι στην Πορτογαλία. Είναι θέμα κουλτούρας ποδοσφαίρου. Όσον αφορά στις εθνικές ομάδες θέλουμε να προσφέρουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να παίζουμε καλά παιχνίδια, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει στρατηγική και σκοπιμότητα, στην οποία συνήθως οι παίκτες και οι προπονητές είναι συνηθισμένοι.

Ήταν δύσκολο όταν έφυγα. Τη στιγμή που αποχώρησα ήταν σημαντικό να ανακάμψω, γιατί μετά από πέντε ή έξι χρόνια χωρίς διάλλειμα έπρεπε να ανακτήσω δυνάμεις, την ποδοσφαιρική έντασή μου.

Δεν σκέφτομαι το να επιστρέψω στην Πορτογαλία επειδή είναι η χώρα μου. Θα ήθελα να είμαι σ' ένα καλό πρότζεκτ που να ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Είμαι προπονητής με αποδεδειγμένες ικανότητες και δυνατότητες.

Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει το πρότζεκτ, που αυτή τη στιγμή έχει τεράστιες φιλοδοξίες και πιθανότατα στην Πορτογαλία δεν μπορούν να ικανοποιηθούν αυτή τη στιγμή από τις μεγάλες ομάδες, καθώς έχουν ήδη προπονητή και θα πρέπει να ψάξω αλλού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ