ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Η στρατηγική μας δεν αλλάζει με ή χωρίς τον Εμβιλά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24) πως το στρατηγικό πλάνο της ομάδας του δεν αλλάζει παρά την απουσία του Εμβιλά, ενώ στάθηκε στην συγκέντρωση που χρειάζεται να έχουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (Πέμπτη 30/9, 19.45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE στο SPORT24). Ο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην απουσία του Εμβιλά, ενώ υπογράμμισε πως δεν αλλάζει το στρατηγικό πλάνο εξαιτίας του Γάλλου μέσου.

Επιπλέον, στάθηκε στη συγκέντρωση που χρειάζεται να έχει ο Ολυμπιακός μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει και τόνισε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη, ώστε να γίνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Ο Εμβιλά είχε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ήταν καλύτερο να προφυλαχθεί και να μην πάρει μέρος, ήταν από κοινού απόφασης μετά από συζήτηση με τον Γιάν. Θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ομάδες, που θέλουν να κερδίσουν, παίζουν επιθετικά. Ο Βίτορ Περέιρα δεν ξέρει την δική μας τακτική, ούτε εγώ του Βίτορ. Να ξέρουμε πραγματικά πως θα αντιμετωπίσουμε ένα σκληρό αντίπαλο που θα μας πιέσει".

Τι αλλάζει για τα πλάνα η απουσία του Εμβιλά και αν είναι σημείο αναφοράς το παιχνίδι: "Για το παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε τη πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα στη διοργάνωση. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση, μας βοηθάει η νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο μέσα στην καυτή ατμόσφαιρα. Πρέπει να κάνουμε ποιοτικό παιχνίδι, μοναδικός μας στόχος η νίκη και οι τρεις βαθμοί, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό όμιλο, τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Αν νικήσουμε θα είναι ένα καλό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Το στρατηγικό πλάνο με ή χωρίς τον Εμβιλά είναι ίδιο και δεν αλλάζει".

Ποια στοιχεία περιμένει να δει που δεν είδε κόντρα στην Άντβερπ: "Νομίζω πως είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια, δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε τι δεν είχαμε, γιατί κάναμε καλό παιχνίδι και το δικαιολογεί και το αποτέλεσμα. Να έχουμε περισσότερη συνέπεια στο παιχνίδι μας και τα υπόλοιπα θα πάνε καλά, όπως και στο παιχνίδι με την Αντβέρπ".

Για τον Βίτορ Περέιρα: "Έχουμε πραγματικά καλές, φιλικές σχέσεις, έχουμε δύο χρόνια διαφορά, αλλά είναι στενή η σχέση μας. Περισσότερο απ΄ ότι συνηθίζουν να έχουν οι προπονητές μεταξύ τους. Αύριο για μιάμιση ώρα καμία σχέση".

Για το πώς θα αντιμετωπίσει το σύστημα του Περέιρα: "Προφανώς δεν θα αποκαλύψω τα πλάνα της στρατηγικής, δεν θα σταθούμε στο σύστημα που θα παίξει η Φενέρ, αλλά στην δυναμική των παικτών. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα που ασκεί ψηλά πίεση. Αυτά τα στοιχεία θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε πώς θα το κάνουμε".

Για τον λόγο που δεν προπονήθηκε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία: "Γιατί παίξαμε την Κυριακή, είμαστε σε συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε μόνο τη σημερινή προπόνηση για να δουλέψουμε την στρατηγική μας. Αν το κάναμε εδώ, ο Βίτορ θα ήξερε αύριο όλη την στρατηγική μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ