ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Η ήττα μάς πλήγωσε, παίκτης του Ολυμπιακού ο Σεμέδο"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Λεβαδειακό τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό πλήγωσε τους ερυθρόλευκους, ενώ υπογράμμισε ότι ο Σεμέδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 από τον Λεβαδειακό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης τω 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ήττα πλήγωσε τους ερυθρόλευκους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Σεμέδο υπογραμμίζοντας πως είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για την πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού: "Μια ήττα που μας πλήγωσε σήμερα, μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι, τα πρώτα 15 ήμασταν αρκετά κακοί. Πήραμε ένα μάθημα σήμερα ότι πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό, το μόνο καλό είναι πως με αυτό το σκορ μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση στο δεύτερο ματς. Κακό παιχνίδι και κακό ξεκίνημα από την πλευρά μας".

Για το αν περίμενε περισσότερα πράγματα από κάποιους παίκτες: "Περιμέναμε περισσότερα πράγματα. Ήξερα πως κάποιοι παίκτες δεν θα έχουν ρυθμό, όπως ο Σεμέδο και ο Κουντέ. Δεν νομίζω ότι υπήρχαν προβλήματα φυσικής κατάστασης αλλά έλλειψη συγκέντρωσης. Περιμέναμε να αντιδράσουμε και δεν προνοήσαμε για να μην έρθουμε στην κατάσταση αυτή. Περίμενα περισσότερα πράγματα".

Για τον Σεμέδο και για το αν θα τον βλέπουμε περισσότερο στο μέλλον: "Θα δούμε, είναι παίκτης της ομάδας, παίκτης του Ολυμπιακού και όλα είναι πιθανά."

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ