ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δική μου ευθύνη που δεν ήμασταν καλοί, εσωτερικό θέμα με τον Μαντί Καμαρά"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο INTIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο επωμίστηκε πλήρως την ευθύνη για ό,τι συνέβη, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τον αποκλεισμό του Μαντί Καμαρά από την αποστολή κάνοντας λόγο για εσωτερικό ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0 από τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το ντέρμπι ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Επιπλέον σε ερώτηση για την απουσία του Μαντί Καμαρά από την αποστολή τόνισε πως είναι εσωτερικό θέμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: "Καταρχήν δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν δυναμικοί, δεν δημιουργήσαμε, ο Παναθηναϊκός είχε αυτοπεποίθηση, έπαιζε στην έδρα του, φταίμε εμείς, δεν τον αντιμετωπίσαμε όπως θα έπρεπε. Η ευθύνη είναι δική μου".

Για τις λιγότερες ευκαιρίας στο β' μέρος: "Είναι αλήθεια στο α' μέρος ήμασταν καλύτεροι, δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά, έγινε αυτό που έγινε με τον Ματιέ, ο Κώστας αισθάνθηκε ενοχλήσεις, δεν πήραμε τον έλεγχο, ο Παναθηναϊκός έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του. Δεχθήκαμε το γκολ από ένα λάθος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, πρέπει αν το ξεπεράσουμε"

Για Μαντί που τέθηκε εκτός αποστολής: "Ήταν εσωτερικό θέμα δεν θέλω να το σχολιάσω. Ήταν μία απόφαση εσωτερική της ομάδας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ