ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς για Σπανούλη: "Πιο φτωχό το μπάσκετ, θα κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό η απόφασή του"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βόλφσμπεργκερ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βόλφσμπεργκερ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Βόλφσμπεργκερ (1-0) αναφέρθηκε στην απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να τερματίσει την καριέρα του, υποστηρίζοντας πως το μπάσκετ είναι πιο φτωχό χωρίς εκείνον.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Βόλφσμπεργκερ σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην απόφασή του Βασίλη Σπανούλη να βάλει τέλος στην καριέρα του, υποστηρίζοντας πως χωρίς αυτόν το μπάσκετ είναι πιο φτωχό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τον αγώνα: "Ο πρώτος αγώνας δεν δείχνει πολλά αλλά είδαμε πράγματα που μας άρεσαν και άλλα που δεν μας άρεσαν. Είδα μια ομάδα καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο μάλλον επειδή οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ήταν συνηθισμένοι να παίζουν μαζί σε αντίθεση με το πρώτο μέρος. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα ενόψει των αγώνων του Champions League".

Για τον Σπανούλη: "Το μπάσκετ θα γίνει πιο φτωχό μετά από αυτή την απόφαση. Σημαντικός μπασκετμπολίστας για τον Ολυμπιακό και τη χώρα. Θα κάνει ζημιά στον Ολυμπιακό και το μπάσκετ αυτή η απόφαση που πήρε τώρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ