ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Εμείς θα είμαστε Καραϊσκάκης, ούτε στην Μύκονο ούτε στην Σαντορίνη"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ
Ο Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να στείλει ξεκαθάρο μήνυμα ενόψει του κυριακάτικου (24/10, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League που ήταν και η πρώτη του φετινή σε όλες τις διοργανώσεις (ο αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έγινε στα πέναλτι, μετά από δύο ισοπαλίες), ωστόσο το μυαλό όλων στο μεγάλο λιμάνι έχει φύγει από την Ευρώπη και βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Και αυτό γιατί το βράδυ της Κυριακής (24/10, 20:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Πέδρο Μαρτίνς να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της Nova παραμονή του αγώνα και να φροντίζει να σχολιάσει με ιδιαίτερο τρόπο διάφορα δημοσιεύματα. "Επειδή το τελευταίο 24ωρο μου έχουν πει ότι γράφονται διάφορα πράγματα και ότι οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι, θέλω να σας εγγυηθώ πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι παίκτες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μας από το στόχο. Ιδιαίτερα για το αυριανό παιχνίδι, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι και θα το κερδίσουμε. Είμαστε πνευματικά εδώ, είμαστε σωματικά πανέτοιμοι, πρετοιμασμένοι από όλες τις απόψεις και σας δηλώνω σε όλους ξεκάθαρα ότι θα βρισκόμαστε όλοι στο Καραϊσκάκης και όχι στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη", είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για:

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε στα παλιά. Η ομάδα προετοιμάζεται. Έχει κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε πανέτοιμοι να παίξουμε στο παιχνίδι. Το θετικό είναι πως πάντα μετά από μία ήττα έρχεται ένας πολύ σημαντικός αγώνας ώστε να συγκεντρωθεί σε έναν καινούριο στόχο. Είμαστε όλοι εδώ συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε. Ένας σημαντικός στόχος απέναντι σε μία ομάδα που επίσης είναι υποψήφια για τον τίτλο".

Την απουσία του κόσμου: "Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για εμάς. Είμαστε τελείως διαφορετικοί όταν παίζουμε με τον κόσμο στο γήπεδο. Όμως ξέρουμε το πως θα είναι να παίζεις χωρίς κόσμο. Όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να νικήσουμε".

Τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι: "Φυσικά υπάρχει η διαφορά με την αλλαγή προπονητών. Γνωρίζουμε όμως τη δουλειά του Λουτσέσκου από την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τις προσεγγίσεις του. Υπάρχει όμοια δομή καθώς έχουν μείνει αρκετοί παίκτες από πέρυσι όμως η αλλαγή είναι του προπονητή".

Το εάν θα υπάρχουν εκπλήξεις: "Δεν ξέρω γιατί το λέτε αυτό. Δεν ξέρω γιατί αποτελούν έκπληξη ορισμένοι παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι. Είμαστε μία ομάδα γεμάτη με παίκτες καλούς και ποιοτικούς. Επειδή το τελευταίο 24ωρο μου έχουν μεταφέρει πως γράφονται διάφορα πράγματα πως οι παίκτες μας δεν είναι συγκεντρωμένοι θέλω να εγγυηθώ πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαι πεπεισμένος για το παιχνίδι πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι και ότι το ματς θα το κερδίσουμε. Είμαστε πνευματικά εδώ. Είμαστε σωματικά πανέτοιμοι. Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα είμαστε αύριο όλοι στο Καραϊσκάκης και όχι στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη. Όχι δεν χρειαζόμαστε κίνητρο ούτε να κινητοποιηθούμε από μία ατμόσφαιρα με διάφορα πράγματα που γράφονται. Θέλουμε τους 3 βαθμούς και τη νίκη και δεν μας επηρεάζει τίποτα έξω από το κίνητρο αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ